ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ ΙΕΡΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ

(ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.)

Αριθμός Δικαστικής Αποφάσεως 1290/2006

Δομοκού και Ζαχία 1, Αθήναι TK. 10445

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ χαιρετίζουν και ευχαριστούν τους ανά τον κόσμο Έλληνες ομογενείς και μετανάστες οι οποίοι παρακολουθούν την ιστοσελίδα του Σωματείου.

Τους υπενθυμίζουμε και τους προτρέπουμε να επικοινωνούν μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμούν σχετικό με τους σκοπούς του Σωματείου όπως αυτοί είναι αναρτημένοι στην ΑΡΧΙΚΗ θέση της ιστοσελίδας, καθώς και να σχολιάζουν ελευθέρως (μετά ονοματεπωνύμου), οτιδήποτε θέλουν εκ των ανακοινώσεων, άρθρων και εκδηλώσεών μας, ώστε να συμμετέχουν αμφίδρομα και να μας επαυξάνουν την δυναμική του έργου του οποίου επιτελούμε.

Είναι αυτονόητο, ότι η διά ζώσης γνωριμία μας μαζί τους όταν ο νόστος τους φέρει στην πατρίδα, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!

Αθήναι 19/9/2017

Ο Εντεταλμένος Δημοσίων Σχέσεων

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος

Ακολουθούν οι επωνυμίες των χωρών και η αντίστοιχη εμφάνιση αυτών στον χάρτη κατά σειράν αριθμού θεάσεων:

Η.Π.Α., ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, Ν. ΚΟΡΕΑ, ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΙΝΔΙΑ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΜΠΕΝΙΝ, ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΔΑΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΛΙΒΥΗ, ΜΕΞΙΚΟ, ΝΙΓΗΡΙΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΑΝΖΑΝΙΑ, Η.Α.Ε.

 

Επεξεργασία, παρουσίαση στοιχείων: Β. Σαφφής (Ιάμβλιχος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.