Μια Πρωτότυπη Προσέγγιση στην Ορφική-Πυθαγόρια Αρμονία των Σφαιρών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια πολύ σημαντική διαδικτυακή ομιλία μέσω της πλατφόρμας zoom που θα λάβει χώρα την την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. από τον Αντώνιο Χρυσοβέργη, εκπρόσωπο της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας στις Η.Π.Α.

Ο Αντώνιος Χρυσοβέργης (Tony Crisos) είναι μουσικός, συνθέτης, εκπαιδευτικός, φιλόσοφοςκαι λέκτορας γεννημένος στην Λάρισα. Σπούδασε στο Berklee College of Music (Bachelor of Music Performance) με ιδιαίτερη έμφαση στην Τζαζ και έλαβε το μεταπτυχιακό του στημουσική εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, Boston University (Master of Music Education). Επιπλέον, έχει κάνει σπουδές στην αρχαία Eλληνική φιλοσοφία, και τώρα διδάσκει και παίζει στην πόλη της Νέας Υόρκης όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι ενεργός τόσο στην κιθάρα όσο και στην Aρχαία Ελληνική λύρα.Επίσης έχει δώσει διαλέξεις και έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σχετικά με τη μουσική και τηφιλοσοφία μέσω διακεκριμένων οργανισμών στην Αμερική αλλά και στο διαδίκτυο.

Η ομιλία του θα είναι μία σύντομη επισκόπηση και ερμηνεία του εσωτερικού συστήματος που είναι γνωστό σήμερα ως Αρμονία των Σφαιρών και η πρακτική του εφαρμογή. Το θέμα θα προσεγγιστεί μουσικά, ιστορικά, φιλοσοφικά, και θεολογικά στο πλαίσιο της ελληνικής παράδοσης. Τέλος, θα παρουσιαστεί μια πρωτότυπη μέθοδος σχετικά με τη χρησιμότητα και την πρακτική εφαρμογή της στο σήμερα.

1 σκέψη σχετικά μέ το “Μια Πρωτότυπη Προσέγγιση στην Ορφική-Πυθαγόρια Αρμονία των Σφαιρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.